Firestarters studio huren

Boek de Firestarters studio kosteloos voor een brainstormsessie, workshop, panelgesprek of masterclass.

De studio is onze thuisbasis. In deze laid-back ruimte in het Vodafone HQ organiseren we events en geven we creatieve initiatieven de kans om een happening rondom hun innovatieve ideeën te houden.

Valt je organisatie onder een van de categorieën mode, muziek, media, kunst, fotografie of film en is ze vernieuwend door het gebruik van nieuwe technologieën? Lees dan verder om te kijken of jouw initiatief de Firestarters studio kosteloos kan boeken voor een panelgesprek, workshop, masterclass, portfolio-review of brainstormsessie.

Firestarters vindt het belangrijk dat de gepresenteerde informatie tijdens een event inspireert, verbindt, interactie triggert en aantrekkelijk gestructureerd is. Het brengt de doelgroep samen en laat een duidelijke link met mobiele technologie zien. De organisatie informeert en enthousiasmeert daarnaast voortdurend haar achterban in de aanloop naar het geplande event.

Denk je dat jouw initiatief hier aan voldoet? Vermeld dan in de aanvraag nog wat het evenement zal inhouden, hoeveel mensen er verwacht worden, om welke datum of data het gaat en of er verder nog iets nodig is.

Boeken

firestarters studio

Lorem ipsum

Date
close

Maak een reservering

Bedankt voor je aanmelding wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

-