Media, Music

Winnen: haptic mini-subwoofer Woojer

Krista Ramakers Mar 05, 2015

De derde documentaire van Firestarters | The Series heet ‘Touch and See’ en biedt een kijkje in het leven van de zeer slechtziende Tjarda. Door het gebruik van mobiele technologie kan ze blijven doen wat ze het liefste doet: hardlopen. Daarnaast kijken we naar de rol die haptische technologie in de toekomst kan spelen in het leven van visueel beperkte mensen. De documentaire bekijk je hier en bevat het antwoord op onderstaande vraag, dat je zomaar een Woojer op kan leveren!

Welke applicatie gebruikt Tjarda om haar hardloopresultaten bij te houden?  

Woojer
Woojer is het beste te omschrijven als een draagbare subwoofer, met de grootte van een luciferdoosje. Door de gadget op je lichaam te bevestigen en aan te sluiten op je smartphone en koptelefoon, kun je immersief van muziek of games genieten. De tonen worden vertaald naar harde of zachte trillingen, waardoor je letterlijk voelt wat je hoort!

 
Welke applicatie gebruikt Tjarda om haar hardloopresultaten bij te houden?  

Wil jij kans maken op draagbare subwoofer Woojer? Beantwoord dan vóór 15 maart bovenstaande prijsvraag en stuur het juiste antwoord naar contest@vodafonefirestarters.nl, onder vermelding van ‘Prijsvraag Touch and See’.