Media, Music

DIY-voorstelling Meet your stranger op De Parade

Shinta Lempers Aug 13, 2013

Ben je op de Parade? Ga naar meetyourstranger.com op je mobiel, kies een personage, voer de code in en krijg toegang tot een paralelle wereld.

Om je sociaal op te stellen hoef je dit jaar je smartphone -niet- thuis te laten, want het apparaat geeft je toegang tot een portable DIY voorstelling met in de hoofdrol je mobiel. Of eigenlijk jij zelf, maar dan als een van de vier beschikbare personages en heel de Parade als mogelijke tegenspeler in een verhaal van Madeleen Bloemendaal. Een smartphone-voorstelling die een oplossing biedt voor een hedendaags probleem: mensen die via hun smartphone wél met heel de wereld verbonden zijn, maar toch in een 'smartphone isolement' leven en geen oog meer hebben voor de directe omgeving om hen heen. De aanbevolen plek om andere strangers te treffen: het Meet Your Stranger meeting point tussen de zweefmolen en de Theatertoren.

Dus een oproep aan iedereen die geen 'oude Nokia' heeft: kom naar de Parade met een goed opgeladen mobiel en Meet Your Stranger. Zondag 25 augustus om 19.00 vindt er zelfs een heuse flashmob plaats. Verzamel je rondom de zweefmolen op dit tijdstip en laat je verrassen!

www.meetyourstranger.com

Welk personage speel jij in deze DIY-voorstelling?