Film, Media

Masterclass met Submarine Channel

Firestarters Aug 13, 2013

Hoe transformeert een papieren boek in een geanimeerde boektrailer voor je tablet?

En hoe dragen interactieve elementen bij aan de ervaring van een verhaal? De interactieve documentaire is hot en happening. Internationaal gebeurt er al veel (Arte, NFB, the Guardian, Le Monde, Times) en ook in Nederland wordt steeds meer geëxperimenteerd met deze nieuwe manier van storytelling.

Submarine Channel houdt je een avond lang geboeid met een showcase van het beste interactieve werk en een kijkje achter de schermen van het maakproces.

Van interactieve documentaire en motion graphic novel tot crossmedia animatieserie en interactieve boektrailers. De avond start om 18.30 (inloop 18.00) en duurt inclusief drankjes tot 21.00.

Submarine Channel

Submarine Channel is een Amsterdams mediabureau en online platform met een zusje in L.A.. De studio exploiteert continu nieuwe technologieën om verhalen te vertellen. Dit vertaalt zich in visuele multi-platform juweeltjes binnen de genres documentaire, gaming, animatie en film. Submarine's transmediale producties weten al dertien jaar vele next-gen creatieve amateurs en professionals vanuit de hele wereld te boeien.

www.submarinechannel.com
www.submarine.nl

Gratis evenement, voor iedereen toegankelijk!

 

Welke toekomst zie jij voor interactive storytelling?